13.12.2014

Klaus K:n joulumenu & ARVONNAN loppukiri

Tänään on viimeinen päivä ehtiä mukaan arvontaan. Klikkaa ja kommentoi mikä on sinusta jouluisin marja, ja pukki saattaa pistää postiin makeita ylläreitä!


Lumoava jälkiruokabuffet Klaus K:n malliin.

Hotelliravintola Klaus K on juuri nyt Santa Claus -meiningeissä, sillä joulukuussa pöytään on katettu amerikkalaishenkinen joulubuffet American Christmas Grill. Ja kyllä, jenkkiteeman ja joulun voi todellakin niputtaa yhteen, ja tarjoilla silti laatumakuja hienostuneesti. Onnistuneen konseptin avain onkin juuri se, että sen enempää amerikkalaisuuden kuin jouluisuudenkaan suhteen ei olla vedetty övereiksi, vaan kokonaisuus on suunniteltu monipuolisen tasapainoiseksi.

Kokit pistivät tämänvuotisen menun ruokablogaanien ennakkomaistettavaksi jo marraskuun puolella. Monipuolisen alkupalabuffetin peesissä tulevat tässä menussa pöytiin tarjoiltavat pääruoat lisukkeineen. Ja jälkiruoan puitteissa pääsee sitten taas sämpläämään upeasta buffetpöydästä. On tässä turha ruveta taivastelemaan kokonaisuuteen sisältyviä eri herkkuja, koska lista on piiitkä. Mutta pistäisin kyllä erikoismaininnan kardemumman ja mustikan mauilla loistaneelle juustokakulle. Taivaallista! Ja tuota makuideaa tullaan takuulla soveltamaan myös omassa keittiössäni.


Diagonaali: otteita alkupalapöydästä, pääruokavaihtoehdoista ja niiden lisukkeista. Kulmissa jälkkärilumoa ja pöytäkoristeita.


Pöytä- ja tunnelmakoristeet ihastuttivat!

Lounaalle, brunssille vai illalliselle? American Christmas Grill joulumenu on saatavilla kaikilla kolmella kattauksella, joten nyt löytyy pikkujoulusettiä joka tarpeeseen. Eikä ole vaaraa, ettäkö täyttyisi lanttulaatikkokiintiö jo ennen jouluaattoa. ;)

2 kommenttia:

  1. Ihana jälkiruokabuffet! Tuostahan löytäisi helposti herkuista tykkäävänä alku-, pää- ja jälkiruoat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: No eikös olekin! "Herkkua on siellä monenlaista..." Jos ei noista pöydistä mieluisia aterianosasia löydä, on kyllä (pahasti allerginen tai) aikamoinen sihtikurkku. ;)

      Poista