24.9.2014

Ravintola Fafa's ja maan parhaat falafelit

Katuruokaa, gurmeehampparia ja etnistä sormisyötävää... Hypetys on kova, ja en jaksa nyt ruveta sen enempää selittämään miksi asiassa on minun makuuni muutamia hieman ärsyttäviä piirteitä. Ylipäänsä muuten... onkohan ihminen tulossa vanhaksi, kun ei malta enää ärsyyntyä ja provosoitua täysimittaisesti tai edes märehtiä niitä ärsytyksenaiheita kovinkaan kauaa? ;)


Mezesetin kattoi Fafa's. Hilpeät herkut kukkaroystävällisesti!

No, tämän hassun street food -hypen tiimoilta löytyy kyllä älyttömästi myös kiinnostavaa ja herkullista! Helsinkiin on ponnahtanut mahtavia rentoja ruokapaikkoja ja jopa -kärryjä ja -rekkoja, joista jälkimmäiset ovat tietysti mukavampia kesäsesongilla. Ja safkoissa löytyy myös huippulaatua, ja repertuaariakin riittää!

Fafa's on yksi noista mainioista paikoista. Jos haluat tyrmäävän hyviä falafeleja, lämminhenkistä palvelua ja vieläpä nauttia ne iloisen pöhinän täyttämässä ympäristössä, Fafa's on myös sun juttu!


Kampin rento, siisti, kompakti Fafa's.

Fafa'siin houkuttelija popsi falafelinsa pitaleivässä ja meitsi herkutteli ne mezelautasen muiden herkkujen kera. (Se ei muuten ole sitten mikään alkuruokalautanen...) Ja falafelit, joita minulle oli hehkutettu, todellakin kestivät suorituspaineet. Ja niiden sisuksen väri oli kauniin vihertävä. Tuo ja usea muu yksityiskohta (kuten se, että annoksesi valmistumisesta huikataan tiskin takaa sinun nimeäsi kutsuen) viehättävät!

3 kommenttia:

 1. Nam, näyttää todella herkulliselta!

  VastaaPoista
 2. Nom nom. Aivan ihanan näköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Armikas: No mutta juuri sellaista ihanaahan se myös oli! ;)

   Poista