15.8.2014

Mukilla on väliä

Paras materiaalinen matkamuisto on sellainen, jolla on oikeasti käyttöä. Jotain, mikä todellakin muistuttaa siitä matkasta, mutta millä on myös muuta funktiota kuin pölyyntyä hyllyssä.

Meikäläisen matkalaukussa on reissannut kotiinpäin aika monta kahvikuppia. Ja täytyypä sanoa, että kotiarjen aamiaisella on paljon kivempi tarttua johonkin näistä reissumukeista. Varsinaisen astiasarjani tylsät tee- tai kahvimukit eivät aamuvarhaisella aina inspiroi...

Kuvissa Ameriikan malleja!


Chicago, Boston & New York.
Näistä pieninkin on eurooppalaisittain kokoa "iso teemuki".


Lyhyen matkan pieneen matkalaukkuun sopii espressokuppi (Barcelona) ja kaukomatkan isoon bagaasiin soppakulhokoon kolpakko (Chicago).


Hitsin kätevä silikonikansi myös kaupan päälle!


Washingtonissa lankesin aikoinaan mukin sijaan leikkuulautaan.
Vaan on ollut kiva muisto. Ja kovassa käytössä myös!

2 kommenttia:

  1. Me emme ole ostaneet kahvimukeja, mutta paljon ollaan kannettu erilaisia keittiövälineiltä matkamuistoina. Ne on vaan niin paljon mukavampia. Viimeksi Meksikon matkalta tuli astia, jossa voi tarjoilla fajitas-lettuja. Myös ystävämme ovat saaneet tuliaisina erilaisia keittiötarvikkeita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. CurryKaneli: Juu, eipä ole mullakaan pelkkiin kaffikippoihin rajoittuneet nuo tuomiset.... Siis mitä tulee "keittiötuliaisiin". Useampiakin leikkuulautoja, erikoisia paistoastioita, keittiötekstiilejä, yms. Joko paikallista "erikoisuutta" tai muuten vaan halvempia, jännempiä tai söpömpiä löytöjä kuin mihin Suomessa törmää. ;)

      Poista