3.5.2014

Maassa maan tavalla - Red Velvet Cake

Terveisiä Ameriiikan yhdysvalloista! Tulipahan valloitettua uusi osavaltio, joskin jäljelläolevien lista on vielä varsin pitkä. Ja juu, oli hauskaa. Kiinnostavaa. Maukasta. Ihmiset niin ystävällisiä. Meno helpon huoletonta ja turvallista.


Ensimmäisen kerran ehtaa amerikkalaista red velvet cakea. Vaatii muuten ehdottomasti mustaa kahvia. Ja paljon! Taivaallinen sokerihumala-kofeiininirvana.


Saman konditorian sisarleivos, banaanikakku, oli myös uskomaton.Vaan kaikki makea päättyy aikanaan. Viimeisenä iltana bongattua.

Ja hei, red velvet cake on ihan helppo tehdä itsekin. Olenhan minäkin samettikakkua leivoskellut. Tosin en tuolloin turvautunut elintarvikeväreihin, mutta aidon alkuperäisen kuvista näette, ettei Amerikoissa väripurkkien kanssa juuri arastella.

2 kommenttia:

 1. Nam! Parasta matkailussa onkin syöminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, Luumukka! No ei sentään kaikkein parasta, mutta top 5 -juttuja kuitenkin. Ruokakulttuuri on merkittävä osa just sitä KULTTUURIA! :)

   Aamuisin ennen liikkeelle lähtemistä oli muuten myös hauska kanavasurffaillessa opiskella vähän paikallisia ruokaohjelmia... Jestas...

   Poista