1.4.2014

Bannupannu (banaanipannukakku)

Kaikkien rakastamat banaaniletut maistuvat minullekin, mutta se pannulla paistaminen on vähän tylsää. [Lue: riskaabelia, jos minä olen pannun vartijana.]

Mutta sama yksinkertainen banaanien ja munien seos paistuu aivan yhtä maukkaaksi uunissakin. Banskupannari on idioottivarma herkku, etenkin jos uunissasi on ajastin ja muistat vielä pistää sen päälle. Bannupannu on nam!


Banaanipannukakku oli kuitenkin oudohkon värinen. Jostain syystä kypsä luomus oli aiempiin lettuihin verrattuna paitsi tummempi, myös vihreämpi. Outoa... Mutta maukasta!


Banaanipannukakku


3 ylikypsää banaania
2 munaa
1 tl vaniljauutetta tai -sokeria
1 mm suolaa

Sauvasekoittele tai blenderöi banskut, munat ja mausteet. Kaada seos voideltuun uunivuokaan (iso pellillinen pannaria vaatii taikinan tuplaamisen) ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pannari näyttää valmiilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti