15.3.2014

Sata syytä...

Ja kuten siis muistamme, tänä vuonna keskitytään tekosyiden sijaan hyviin syihin...


Tämän kaunottaren bongaaminen aloitti mun kevään. Eikä mitään muttia.

Voisin kyllä täyttää sadan ilahduttavan ja onnellistuttavan asian listan jo ihan pelkästään matkustamiseen liittyvistä jutuista. Eikä edes niin, että aina pitäisi olla menossa... Vaan kun jo siitä suunnittelusta nauttii niin paljon. On jotain mitä odottaa! Ja jälkeenpäin voi herkutella kokemusten makealla jälkimaulla. Sekä ihailla mitä hulvattomimpia matkaräpsyjä!


Juna-asemat on niin mun juttu.
Meitähän on kyllä joka junaan lähtijää,
mutta meitsi on elementissään jo asemalla.


Vaikka olis kuule silmät ristissä aamiaisella, tää ruokablogaani ottaa toki kanssamutustelijan rohkaisemana kuvan muistoksi kahvilan seinän reseptistä.
Jos vaikka kotona sitte tuunais ohjetta vähä...


Sata syytä olla onnellinen


#14 Kevään merkit! Auringonpaiste ja lintujen laulu. Hiekasta lakaistut, kuivat jalkakäytävät. Jee, tennarit esiin!

#13 Se video, missä ne toisilleen tuntemattomat laitetaan suuteloimaan. Jossei se saa sunkin poskilihaksia hymyilystä kramppiin, kipaise ihmeessä optikolle!

#12 Joukkoliikenne. Aikaa ja tilaa olla yksin tai seurassa. Siis ihan vaan olla. Juuri junassa tai lentokoneessa ehdit rentoutua. Keskustella ihan höpöjä. Lukea kirjaa...

#11 Reseptit maailmalta. Carrefeurin mainoslehtisestä. Kahvilan seinästä. Paikalliselta isännältäsi.#10 Saksa ja makuparit. Juusto-rahkakakkua oluen kyljessä.

#9 Integroituvat harrastukset, ja oivallukset yli rajojen: kulinarismi, matkailu, koti, musiikki... Appelsiinin ja suklaan tuoksuinen saippua!

#8 Huumori. Ei ole niin vakavaa paikkaa, etteikö pieni sanaleikki tai hienovarainen huvittelu sopisi tunnelmaa keventämään. Radical budget cuts seem inevitable, but let's have a closer look at the positive submessage of the pie charts... ;)

#7 Loma! Ja jo sen suunnittelu! Se fiilis, kun on juuri saanut lomapäivät ja matkaliput varattuna ja on mahdotonta pidätellä sitä hölmöä hymyä. :)

#6 Perinteet ja perintö. Runebergintorttuja suvun "talonpoikaisastiastolla" tarjoiltuna.

#5 Kasvun ihme. Jännittävää seurata, mitä eksoottisen limen kivestä lähteekään itämään!

#4 Matkustaminen. Se vaan avartaa aina. Uuden näkeminen ja kokeminen virkistää. Ja toisaalta kaukaiseenkin paikkaan uudestaan palatessa tuntuu ihanan kotoiselta (köpisköpisköpis).

#3 Hetket, jolloin näet jossain arkisessa jotain äärettömän kaunista. Kahvirengas mukin pohjasta.

#2 Itse leivotun rapean leivän jäähyväissuukko: aitoa korppujauhoa suoraan leikkuulaudalla. Resurssitehokas kotitalous!

#1 Joululahjat, joista riittää iloa koko seuraavalle vuodelle. Myös sille, jolla menee puurot ja vellit... tai omenat ja päärynät sekaisin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti