17.2.2014

Kakkua ja olutta? Sallittua vain Saksassa...

Sadan onnenmurusen poiminta jatkuu iloisesti. Ja näihin postauksiin löytyy kuvamatskua lähinnä puhelimella napsaisten, juuri sieltä arjen tosielämästä. Tosin enpä ole perehtynyt noiden reseptikuvienkaan kanssa ihmeempiin lavastuskattauksiin. Mutta jos niissä järkkäri pysyy aloillaan ja astiat löytävät soman asennon, ollaan jo vähän kehittyneemmällä tasolla. ;)

"Talvisesta" Stuttgartista löytyi herkkua unikko-juusto-rahkakakkua!
Huuhdeltiin alas olutlasien äärellä. Uskomatonta mutta totta!

Stuttgart. All things are not as they seem. Marsipaanimakkaroita? :D

Tuoksuvat saippuat on siis ihan ok, ihan kivoja. Mutta tämä suklaa-appelsiinisaippua on ihan omassa luokassaan. OIKEASTI suklaan ja appelsiinin tuoksuinen. Siis aivankuin suklaakonvehdissa, kakussa, vanukkaassa tms. Heaven!
(Raaka-aineina tosin tuskin on Cointreauta ja kaakaojauhetta. Tai ehkäpä on?)

Teurastamolla bongattua. Mäkin haluun tällasen julisteen!


Sata syytä olla onnellinen


#10 Saksa ja makuparit. Juusto-rahkakakkua oluen kyljessä.

#9 Integroituvat harrastukset, ja oivallukset yli rajojen: kulinarismi, matkailu, koti, musiikki... Appelsiinin ja suklaan tuoksuinen saippua!

#8 Huumori. Ei ole niin vakavaa paikkaa, etteikö pieni sanaleikki tai hienovarainen huvittelu sopisi tunnelmaa keventämään. Radical budget cuts seem inevitable, but let's have a closer look at the positive submessage of the pie charts... ;)


#7 Loma! Ja jo sen suunnittelu! Se fiilis, kun on juuri saanut lomapäivät ja matkaliput varattuna ja on mahdotonta pidätellä sitä hölmöä hymyä. :)

#6 Perinteet ja perintö. Runebergintorttuja suvun "talonpoikaisastiastolla" tarjoiltuna.

#5 Kasvun ihme. Jännittävää seurata, mitä eksoottisen limen kivestä lähteekään itämään!

#4 Matkustaminen. Se vaan avartaa aina. Uuden näkeminen ja kokeminen virkistää. Ja toisaalta kaukaiseenkin paikkaan uudestaan palatessa tuntuu ihanan kotoiselta (köpisköpisköpis).

#3 Hetket, jolloin näet jossain arkisessa jotain äärettömän kaunista. Kahvirengas mukin pohjasta.

#2 Itse leivotun rapean leivän jäähyväissuukko: aitoa korppujauhoa suoraan leikkuulaudalla. Resurssitehokas kotitalous!

#1 Joululahjat, joista riittää iloa koko seuraavalle vuodelle. Myös sille, jolla menee puurot ja vellit... tai omenat ja päärynät sekaisin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti