18.1.2014

Reissunälkä & Matkamessut 2014

Matkamessut ovat jo hyvässä sykkeessä, mutta huomenna ehtii vielä paikan päälle. Ja messutarjouksiahan voi kalastella kätevästi netistäkin, vaikkei Pasilan joukkokokoontumiseen osallistuisikaan. Toisaalta messut ovat ainutlaatuinen tilaisuus päästä kyselemään vinkkejä eri kohteiden parhailta asiantuntijoilta, ja käyhän tuo hallien mittailu keskihaastavasta kävelylenkistäkin...

Meitsin tämän vuoden haaveet: Jenkit ja Aasia (Japani, Vietnam...).
Ja freesit Keski-Euroopan kohteet. Kaupunkikohteet innostaa,
mutta myös rauhalliset kylät ja pyöräilyretkeilykulttuuri.

Vaikka Hayley's Cuisine ei ole matkablogi, matkustaminen ja kulttuurit ovat minulle ja siten blogillekin iso juttu. Maut ja ruokakulttuuri ovat yksi keskeinen osa ympäröivään maailmaan tutustumisessa. Tämä on tiedostettu myös järjestävän tahon toimesta, koska tarjosivat tällaisellekin blogille mahdollisuuden tulla tutustumaan messutarjontaan.

Tässä vielä kokeneen messukävijän vinkit tehokkaaseen vierailuun:
  • Ota vain sinua oikeasti kiinnostavat esitteet.
  • Käy hallien käytävät lävitse järjestelmällisesti. (Siis älä poukkoile sattumanvaraisesti, tai missaat juuri sen parhaan ständin.)
  • Älä epäröi piinata ständien väkeä, nyt on se mahdollisuus saada vastauksia!
  • Mieti tarkkaan kenen muovi- tai kangaskassissa messumatskujasi kannat. Profiloituminen kannattaa tehdä tietoisesti. :D
  • Käy välissä kaffella tai muuten hengähtämässä. Maraton ei kannata.
  • Ollaan aikuisia, ja otetaan karkki vain niiltä ständeiltä, joista otit sen (oikeasti sua kiinnostavan) esitteen tai jopa keskustelit tyyppien kanssa! :D Käytöstavat!

Messukeskus oli kyllä tupaten täynnä.
Ja ruokamessumeininkiäkin oli sopivasti! :D
Karamelliomppua tjsp vaniljajäden kera. Ei paha!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti