4.11.2013

Blogimiitti... vielä yhdestä kuvakulmasta

(... ja tämä kuvakulma on alla olevista räpsyistä päätellen yleensä vinoutunut! Mitä viistompi kuvakulma sitä tunnelmallisempi otos?)

Julkaisukelpoiset kuvat keskittyvät rankasti ensimmäisen kattauksen valmistelupuolelle! Miksihän... :D

Lataamista, dataamista, päivityksiä, kuvaamista, raportointia, kuvankäsittelyä... Ruokablogin pito ei suinkaan ole pelkkää kokkaamista. Ei edes pelkkää kokkaamista, kuvaamista ja alkeisnörtteilyä. Ruokablogien ympärille rakentuu myös hurjasti yhteisöllisyyttä, joka konkretisoituu kaikkein mukavimmassa muodossaan blogimiiteissä. Ihania, hauskoja, iloisia persoonia tuvan täydeltä. Ja tarjoiluista ei ole pulaa...

Tämän postauksen kuvat on otettu Marjan (Soppaa ja silmukoita) luona, ja Marjan postauksesta löytyy linkkivinkit osallistujien resepteihin, jos jollekin jää jotain hampaankoloon (pun intended). Marja ja talon isäntä houstasivat illan mutkattoman lämpimästi ja tyylillä. Kiitokset vielä kerran!

Omana viemisenäni illanviettoon oli luumu-päärynästruudeli.

Vasurissa myös oikeaoppinen mallisuoritus ensimmäisen (niistä monista) kierroksen ensimmäisestä maistelulautasesta. Kestävyysurheilu vaatii malttia!

Aiempia blogi-iltamia on muuten vietetty esimerkiksi (chez) Jasun sekä Nannan (Kaikki äitini reseptit) luona. Kukahan mahtaa uskaltautua avaamaan kotinsa ruokablogiperheelle seuraavaksi...?

Ensimmäisen kattauksen valmistelua. Marjan etiopialaisia herkkuja. Keittiösöpöilyä.

Marjan illanistujaisissa virisi muuten termistökeskusteluakin. Olemme kaikki tästä lähtien blogaaneja. :) Aiemmin olen olen ollut bloggaaja, ja ärsyyntynyt suuresti kaikista muista nimikkeistä kuten blogaaja (pokaaja?), blogisti (nisti?), bloggari (raggari?), jne. Meitsi on bloggaaja, joka bloggaa. Ja sillä sipuli (pun not intended). Marjan jälkikasvun lanseeraama blogaani kuitenkin hymyilyttää siinä määrin, että liputan ehdottomasti sen puolesta! :D

Kattaus- ja drinksuvalmisteluja.

4 kommenttia:

 1. Oletpas kurinalainen, oma lautaseni ei näyttänyt todellakaan tuolta! :) heh, ei ihme, että kemujen jälkeen nälkä taisi tulla seuraavan kerran vasta alkuviikosta... Kiva raportti kivoista kemuista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riikka: Sen verran on kyllä tullut opittua aiemmista bakkanaaleista, että jos haluaa pystyä maistamaan kaikkea ja santsaamaan suosikkeja hyvävointisena, pitää annostella maltilla. Nanna kyllä demosi vaihtoehtoistakin toimintamallia, mutta siihen pystyvät vain kaikkein edistyneimmät blogaanit... :D

   Poista
 2. Kiva juttu. Mä niiiiiiiiin oon sun kanssa samaa mieltä blogaajista!

  ....Ja ittiäkin jo jännittää, missä ens kerralla nähdään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Nanna, nää tapahtumat on aina niin hupaisia, että seuraavan jutun odottelu alkaa välittömästi. Mua jännittää myös se, kuinka paljon jaakkojen määrä tulee jatkossakin ehkä kasvamaan?

   Poista