1.7.2013

Blogimeetti pohojalaasittain

Eikä oltu kuivin suin. Ihanaa, kun suosikkijuomani Mohito
on viime vuosina noussut vakidrinksuksi kotibileissäkin.

Muutama annosesimerkki.

Ruokabloggaajien nyyttärit ovat jotain sanoinkuvaamatonta. Herkkua herkun perään. Reseptien ruotimista ja kokkailuvinkkejä. Yhdessä tekemistä ruokien viimeistelyn, grillailun ja kattauksen merkeissä. Mahtavia drinkkisekoituksia... Mutta mikä vielä tärkeämpää, näissä tapahtumissa jutustelu ja läpänheitto ei suinkaan rajoitu pastan jauhamiseen.

Vietimme nyt kesäbileitä Seinäjoella Kaikki äitini reseptit -blogin Nannan luona, ja ilopilleriemäntämme piti hervottoman isäntänsä avulla todella onnistuneet kekkerit. Tutustuttiin uusiin ihmisiin, juteltiin levottomia, pelattiin hassuja pelejä, ja pitkän kesäillan (ja -yön) aikana nähtiin esityksiä ja korkeakulttuuriakin.

Kesäistä näkymää "ensimmäisestä" kattauksesta.

Lisää murkinaa.

Kesä kakussa! Kakku kesässä!

Auringonpaiste ei Seinäjoella päässyt parinkymmenen foodien simmuja juuri häikäisemään. Vaan sujuuhan se grillailu pienessä kesäsateessakin. Pitäkääpäs lähiaikoina silmällä mitä eri blogien sankarit toimittivat paikalle. Postauksia ja reseptejä odotellaan!!! Oheisissa kuvissa näette muutamia katsauksia illan laajaan, herkulliseen antiin.

Kivistön kälykaksikko loihti uskomattoman voileipäkakun ja paljon muuta jännittävää!


Allekirjoittanut ilmoittautui kontribuoimaan jälkiruokaosastolle. Trooppisella tilpehöörillä koristeltua kaakaokaakkua. Pinnassa siis papaijaa, kookosta, meloonia, ananasta, mantelia, karpaloa, jne. Reseptin jujuna sopivasti mehevöittävä majoneesi. (Ohjeen julkaisen blogissa ensi viikolla.)

Viime kerralla vein blogi-illalliselle sitruuna-unikonsiemenmuffineita, jotka nimettiin kuitenkin kurkumamuffineiksi. Nyt trooppinen kaakaokakkuni taas luiskahti majoneesikakuksi... :D HAH!

Majoneesikakku. Eikun trooppinen kaakokakku!

Tuomiseni ruokapöytään ja keittiöpyyhebingoon.

Isot kiitokset kanssabloggaajille ja erityisesti emännälle ja isännälle, jotka tekivät illasta mitä parhaalla tavalla omannäköisensä. Hauskaa riitti aina ruhtinaalliselle aamupalalle ja herkälle yhteistiskisessiolle asti!

Persoonallinen ja kaunis koti, hellyyttäviä yksityiskohtia. :)

Tiskipöytäskandaali, kattauksen tilanne jaloittelutauon aikaan
ja keittiöpyyhebingon palkintopuolta... :D

12 kommenttia:

 1. Aurinko ei paljoa häikäissyt mutta tunnelma oli sitäkin lämpimämpi ja aurinkoisempi. Terassin pöytäkaaoskin selätettiin hetkessä vaikka päällimmäinen tunne olikin epätoivo. Ihanat bileet!

  PS Kaide <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna: Tunnelma oli todellakin mahtava. Ja illasta jäi kyllä paljon juttuja, jotka tulevat epäilemättä elämään pitkään... Kuten nyt esim. nuo kurkooset... :D

   Poista
 2. Just hyvä raportti, kiitos! :-D Kiitos taas Hayley seurasta, toivottavasti päästään pian saman katon/katoksen alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riitta: Näiden tapaamisten onnistumisasteesta taitaakin kertoa juuri se, että seuraavia miittejä aletaan juonia välittömästi. Näitä odotellessa... :)

   Poista
 3. mahtavan kauniita kuvia! ei onneksi näy se keittiökaaos ja tuntog kun kaikki yhtäaikaan yritta saada herkkujansa valmiiksi ja esille...kyllä se isokin keittiö kutistuu kun sen tyättää parilla kymmenellä ruokabloggarilla! ja kiitos vielä kerran kaikille teille kanssajuhlijoille sekä hyvästä seurasta että herkulisista pöydän antimista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oli kyllä aikamoista tohinaa. Mutta lopputulos oli NIIN sen arvoista. :) Monellakin tapaa.

   Jonkun pitäisi muuten keksiä joku hieno ratkaisu bloggaajien kamerahäröilylle...
   "Mihin mä jätin mun kameran?"
   "Onks toi mun?"
   "Ette oo sattuneet näkemään ylimäärästä kameraa?"
   "Mihis tän pöydän tavaroita on siirretty?"

   Poista
 4. Apuwa! Mä kuolen nauruun ja häpeään! (olen se persoonallisen kodin omistaja)
  Oot ihana Heidi. Ja sun majon-anteeksi trooppinen kaakaokakku senkun paranee, vetelen juuri viimeisiä rippeitä lautaselta....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nannan kodinhengetär- ja emännöintitaidoilla ei kyllä ole minkäänlaista häpeän tai muun moitteen aihetta. Päinvastoin!

   Kakku taitaa vahvasti kuulua siihen kastiin, joka tykkää pienestä tekeytymisajasta. Nimeä pitää vielä työstää, mutta esim. trooppinen majoneesikakku ei kuulosta kauhean herkulliselta tai turvalliselta... Jotenkin kalskahtaa pilaantumisherkältä. :D

   Poista
 5. Kaide ja Urho <3. Tämä tiivistikin aika lailla olennaisen, ja minua naurattaa täällä ihan isseksein, kun luen tätä ja muistelen iltaa ja aamun ravakkaa tiskilinjaa. Voi toivottavasti keksitään pian jotain kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Jonna, toi Urhon juttu oli kyllä niin hellyyttävä. Reissu oli yhtä kohokohtaa toisen jälkeen, mutta tuohon lappuun törmääminen yöpuulle kömpiessä jotenkin kruunasi kaiken. :)

   Poista
 6. Hieno kattaus, kerta kaikkiaan. Ehkä ensi vuonna uusinta..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mari: Uusia tilaisuuksia tulee varmasti lisää. Vaikka Nannan houstauksesta on kyllä paha laittaa paremmaksi. :D

   Poista