5.6.2013

Tuunaa mun Magnum!

Olisko niin, että kesäkuun helteet tilattiin Magnum Pleasure Storen kunniaksi? Vanhalle ylioppilastalolle on nimittäin vain ja ainoastaan kesäkuun ajaksi avattu jäätelöbaari, jossa tuunautat vaniljaisen Magnumpuikon haluamillasi lisukkeilla. Ensin jätski dipataan valintasi mukaan maito- tai valkosuklaassa, ja jähmettyvän kuorrutteen niskaan ropsautetaan mielitekojasi vastaavat härpäkkeet. Valikoimassa on pähkinäisiä, marjaisia, suklaisia ja vaikka mitä vaihtoehtoja.


Tarkkaan sekä maun, rakenteen että visuaalisen ilmeen ja värien
puolesta mietitty komboni: inkivääri, pistaasi ja ruusunlehti.
Tekemisen meininkiä tuunaus- ja kokoonpanolinjastossa.

Pääsin Vanhalle Magnumin putiikin avajaisiin, ja oma makukomboni oli kandeerattu inkivääri, pistaasipähkinärouhe ja sokeroidut ruusunlehdet. Hayleyn persialainen Magnumpuikko siis. :D Jonotin tuunausjäätelöäni (siis ekalla kierroksella...) viimeisten joukossa, ja olin kuulemma ensimmäinen inkiväärin pyytelijä. Vaan sehän oli paras päällinen! Ylipäänsä inkivääri-pistaasi-ruusu oli mainio yhdistelmä, vaikka ruusu aika miedoksi jäikin. Mutta mitä hittoa, tilaisuudessa vaikuttanut ammattikokki julisti vieraille myöhemmässä vaiheessa aikovansa ottaa juuri tuota samaa yhdistelmää. Matkija!? ;) Tai ehkä minulla vaan on huippuhienostunut maku, kun lukemattomista komboista poju päätyi juuri samaan.

Mutta menkää ihmeessä testaamaan hyvän sään aikana! Helteet eivät ole ikuisia, kuten ei kesäkuun lopussa hyvästit heittävä jätskibaarikaan...


Vaatimattomampi ulkokuori: chili, inkivääri ja kaakaonibs.


Pientä suolapalaakin tarjottiin, tämmöisiä lusikoita ostaisin kotiin, jos ei jo kaapit pursuilisi tavarasta. Ehkä voin lohduttautua sillä, että nämä on pian jo aika passé.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti