29.6.2013

Porkkanatsatsiki - Kertaus on opintojen äiti?

Sain mielestäni aivan loistavan lisukeidean: tsatsikia, jossa kurkun tilalle porkkanaa. Ja siis sitähän tehtiin ja sitähän syötiin. Ja jälkeenpäin googletettiin, onko muuallakin keksitty kokeilla. Vaan mitä hittoa, sieltähän pölähti oma viimevuotinen porkkanatsatsikini! En todellakaan muistanut tehneeni saati sitten postanneeni tätä jo aiemminkin! :D Vanhuus ei tule yksin? Tai ehkä vaan löysin itseni uudestaan?!


Tämän vuoden porkkanatsatsiki on kuitenkin nätimpi. Ja maukkaampikin, kun nyt sain viime vuodenkin tsatsikit palautettua mieleen. 2012 raastoin porkkanat, kun taas nyt vuolin niistä kuorimaveitsellä ohuita suikaleita. Idea babyface Jamielta tietysti. Ja tekstuuri on paljon kivempi, kunnollista purtavaa!

Reseptiä en silti taaskaan kirjoittele. Ei tässä tarvitse mitään mittailla. Jugu oli nyt turkkilaista, ja siihen sekaan sitten tsatsikimaustearsenaalit: valkosipulia, suolaa, minttua, tilliä, sitruunaa, mustapippuria... Paranee jääkaappimuhituksessa.

Porkkanatsatsiki. Vai ehkä tsatsikiporkkanat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti