1.5.2013

Tiedän mitä syöt ensi kesänä!

Jäätelökesä starttasi jo niinkin varhain kuin maaliskuussa, jolloin sain kutsun maistelemaan Unileverin uutuusjäätelöitä mallia kesä 2013. Parantumattomana jäätelörouskuna olin enemmän kuin innoissani. ;) Ja saatiinhan tapahtumasta kotiintuomisiakin...


Tapahtumapaikalla loihdittu minijädeannos maistui palmun katveessa...
Salmisaaren liikuntakeskuksen uumenissa, hah! :DVasemmalla Pandan valkosuklaatuutti, ERITTÄIN herkku!
Ylhäällä Maraboun suklaalla kuorrutettu perusvaniljapuikko,
mutta totuttua kulmikkaammassa muodossa.


Ylhäällä irtojäätelöuutuuksia: keksi, sitrus-mascarpone ja jugurtti.
Alavasemmalla Kingiksen pekaanipähkinä. Täyteläinen!

Ja täytyypä sanoa, että uusia jäätelöitä on tehtailtu ihan urakalla. On tuuttia, puikkoa, sandwichiä ja erikokoisia purkkeja. Mutta löytyy tulevan kesän jätskeistä selvä trendikin. Suklaiset ja pähkinäiset maut ovat nimittäin nyt täällä. Kaikissa tuotetyypeissä on nimenomaan tuhdin täyteläisiä uutuuksia, ja jäätelöt ovat ottaneet vaikutteita leivonnaisista. Kesäkuumalla 2013 suklaakakut, mokkapalat, keksit ja vanukkaat syödään siis jäätelöinä! Hyviä uutisia suklaan ystäville!

Jäätelövalikoimassa löytyi sentään muutamia ei-niin-suklaisiakin vaihtoehtoja. (Mikä olikin hyvä ja virkistävä juttu erityisesti siinä vaiheessa, kun oli maisteltu sen seitsemää erilaista leivosmaisen uuvuttavaa jädeä. :D) Ihastuin välittömästi irtojäätelökategoriassa esiteltyyn frozen yogurt -jugurttijädeen. Tällainen raikas jätskipallo tullaan näkemään ensi kesänä kerran tai pari allekirjoittaneen kourassa! Toinen mainio oli trio-jäätelöpakkaus, johon oli tajuttu yhdistää mainio makukombo minttu-vanilja-suklaa. Ah, vanhan ajan klassikot täydellisenä yhdistelmänä. Tykkään! :)


Ben&Jerry's Caramel Sutra... Syntijäätelöä parhaimmillaan.


Ylhäällä kuvat Corneton popcorn-jädestä. Hauska idea.
Alla Daimin mansikkainen uutuus, turhan imelä minun makuuni.


Magnumin suklaistakin suklaisempi kotipakkaus.
Tyydyttää kovimmatkin suklaahimot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti