29.4.2013

Kuvapyttipannu

Tämä keittiö on ollut lomalla. Sekä ansaitulla että pakkolomalla. :D Oli nimittäin lomamatkaa ja työmatkaa ja jotain muitakin menoja ja kiireitä oikein putkeksi asti. Kotikeittiö sai siis levätä toimettomana, vaikka blogiin kerkesin jonkun varastoituneen postauksen pistääkin menojen välissä. :P

No, nyt on varastopostauksetkin loppu, mutta muutamilla kuvilla teitä nyt silti kiusaan. Kuvia kokkailuista, joista ei ole omiin postauksiin aineksia ihan vain niiden simppeliyden vuoksi. Mutta joku saattaa näistäkin innostua ja iteroida uusia jännittäviä ideoita... Who knows! :)


Vaniljavaahtoa, mansikoita, limeä ja jokunen liivatelehti.
Kuohkeaakin kuohkeampi hyydytetty kakku!


Vanha kunnon vaniljakiisseli, josta puolet maustettu kaakaojauheella.
Eli tiikerikiisseli. Nam!


Yksi monista hapanleivän sandwich-variaatioista. Erikoisuutena tässä oli maustetun raejuuston käyttäminen (paprika-chili tjsp). Olen aina ihmetellyt mikä kyseisen tuotteen idea oikein on, mutta ainakin laiskan voileipätehtailijan täytepaletissa se osoittautui mahtavaksi. Raikkautta, kermaisuutta, makua, potkua ja täyteläisyyttä yhdestä ja samasta purkista.


Punaisella currytahnalla ja sitruunaruohotahnalla marmoroiden värjätty ja maustettu uunilohi. Todella herkullista. Ja loppupaloista syntyi jälkeenpäin herkkuleipä. Huomaa myös hienosti leikattu omenanpuolikas!


Loppuun vielä kummallinen välipala-ateria... Pikkumakaronia, kirsikkatomaatteja, basilikaa, sulatettua mozzarellajuustoa, balsamicokastiketta... Mössövälipala parhaimmillaan ja törkeimmillään. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti