7.1.2013

Bloggajan uudet vaatteet

Uusi vuosi ja uudet kujeet? Kyllä vain, ja näin uuden vuoden kunniaksi ajattelin pienen vaihtelun virkistävän myös blogin ulkoasussa. Rakenne ja tyyli saavat säilyä ennallaan, mutta värimaailma koki uudistuksen, kuten näkyy. Mintun vihreä vaihtui hempeään vaaleanpunaiseen. Kyse lienee jonkinlaisesta taantumasta tyttöilyn puolelle... Mutta niin pitää toimia mikä oikealle tuntuu, ei siinä ole mitään anteeksipyydeltävää, että pastellisävyt ilahduttavat tänään enemmän kuin goottivärit ja pääkallot. ;)

Tässä blogin söpistelyvärit vuodelle 2013. Logo säilyy!

Mutta juu, katsellaan kuinka kauan vaaleanpunainen jaksaa innostaa, vai kyllästynkö... Ja muuten uuden vuoden kunniaksi saa toki esittää ideoita ja ehdotuksia. Blogin ulkoasuun, sisältöön tai muuhunkin liittyen. Uudenvuodenlupauksia ei tullut vannottua, mutta muutamia tavoitteita tuli kyllä mietittyä. Helpompi saavuttaa uutta kun tiedostat minne pyrit! Kokkailuharrastuksen puolella voisi vuonna 2013 opiskella taas yrtin tai pari. Ja opetella valmistamaan sisäelimiä! Viime vuonnahan muun muassa rohkaistuin linssikokkailuun ja tein tuttavuutta rakuunan ja laventelin kanssa. :)

Iloista alkanutta uutta vuotta! Vuoden 2013 täytyy olla onnenvuosi! :D

3 kommenttia:

 1. Kiva piristys, sopii oikein hyvin! :)

  VastaaPoista
 2. Logosi on tosi kiva!!!

  VastaaPoista
 3. Kiitokset Essuliinille ja Voisulalle. :)
  Logoksi päätynyt sydänkuvio syntyi päämäärättömän piirustelun tuloksena. Tuollaista doodlailua tulee harrastettua aina silloin tällöin töissä, koska se oikeasti auttaa keskittymisessä tai tietynlaisten ajatusprosessien kypsyttelyssä. :D Joskus kuvat liittyvät itse aiheeseen, joskus eivät (kuten tämä loputtomien sisäkköisten sydänten idea yhdellä viivalla piirtäen). Monesti ihan harmittaa, jos keksin vahingossa jonkin oivaltavan logoidean ilman käyttötarkoitusta... Sydänlogo pääsi sentään blogin puumerkiksi. :D

  VastaaPoista