15.9.2012

Kookos-suklaakakku vaihekuvilla

Huomio! Kuvan 0.5 litran kaffekuppi on sama, jossa kuvan leivonnaisen kakkupohja paistettiin! :) Ympäri mennään, yhteen tullaan!

Tuoreet kookoshiutaleet ja kookosmaito maustivat myös rahkatäytettä, joka päätyi pikkuruiseen kookos-suklaakakkuun. (Eli ruskeaksi jääneeseen, punaiseksi aiottuun red velvet -kakkuun.) Kookosrahkaa riitti myös kakun kuorrutukseen, jonka lopuksi koristelin vielä kookoshiutaleilla ja rouheammilla palasilla. Mukavan eksoottinen jälkkäri!

Un...

...deux...

...trois!

Ja sitten tositoimiin! Jookosta kookosta!


2 kommenttia:

  1. Saako ton kakun reseptiä?

    VastaaPoista
  2. Moikka Me! Kakkupohja oli tosiaan tuosta red velvet -taikinasta, johon on linkki postauksen alkuriveillä. Sillä ohjeella tuleekin tosi maukas kakku, vaikken itse sitä punaista väriä saanutkaan aikaiseksi. :) Kookoksinen rahkatäyte taas sisälsi tuoretta kookosta, kookosmaitoa ja rahkaa. Eli ei sen kummempaa kuin noita aineksia sekaisin, ja sopivasti sokeria makeuttamaan! Vähän juhlavampi tulee, jos kookos saa seurakseen puolet rahkaa ja puolet vatkattua kermaa. (Ja jos ei ole mahdollista panostaa tuoreen kookoksen kanssa askartelemiseen, niin sitten niitä valmiita kookoshiutaleita kaupasta... Maku ei toki ole yhtä valloittava, mutta paremman puutteessa tottakai.)

    VastaaPoista