16.6.2012

Foodien kesäkertomuksia: ravintolapäivä, Magnolia bakery ja blogipiknik

Kesällä on ihana syödä ulkona! Ravintolaterasseilla on tunnelmaa, jätskikiskalta pitää tsekata kesän uutuudet ja piknikeväitä nautiskellaan nurtsilla loikoillen. Tänä vuonna kesä alkoi viimeistäänkin toukokuun ravintolapäivänä, jolloin nautiskelin ihanassa auringonpaisteessa Alice’s Wonderland -kotileipomon ihastuttavan vaniljakuppikakun.

Kävin muuten maaliskuussa New Yorkin reissulla, jolloin ehdin myös asioida kuuluisassa Magnolia Bakeryssa. Tuolta löytyvät mahdollisesti kaikkein kuuluisimmat cup cake -leivokset, eikä vähiten Sinkkuelämää-sarjassa nähdyn hehkutuksen vuoksi. Maistoin Jenkkilässä nimenomaan klassisen vaniljakuppikakun, jonka kuorrute oli pastellisen violetti. Yksi elämäni suurimmista (ja nautinnollisimmista) sokeriövereistä! Vaikka leivos oli Ameriiikan mittakaavassa hyvin maltillisen kokoinen, olo oli jälkeenpäin aika hyper... :D Niin, ja seuraavaa Ravintolapäiväähän vietetään taas 19.8.2012.

Magnolia Bakeryn unohtumaton vaniljanirvana.
Vaikutusta tehostettiin Starbucksin vaniljafrapucchinolla!

Alice's Wonderlandin suloinen kukkaversio,
ei ollenkaan hassumpi kakkonen!

Kesäistä ulkoilmaevästelyä piti olla myös ruokabloggaajien kesäpiknikillä (tsekkaa mm. Peruspöperöä, Kädenvääntöä, Hannan soppa, Sillä sipuli ja Liemessä), mutta sää ajoi sokeriset foodiet puistosta sisälle. Vaan onnistuuhan eväsretki sisätiloissakin, ja oli todella mukavaa tavata ensimmäisen kerran ihan kasvokkain muita ruokabloggaajia. :) Itse vein paikan päälle tuomisina kesäistä hedelmäsmoothieta, johon upposi soseutettua mangoa, mansikkaa ja banaania. Massaa ohensin omenakuplavedellä, ja lisäraikkautta loihdin sekaan soseutetuilla mintunlehdillä (joita tosin olisi saanut olla enemmän, määrää oli hankala arvioida, kun valmistin smoothien useammassa erässä, kun sitä piti olla niin paljon). Isompikin setti smoothieta on muutes helppo kuljettaa piknikille, kun sen pullottaa vaikka puolentoista litran vissypulloon. Ja jos pullon vielä laittaa hetkeksi pakkaseen ennen eväsretkeä, säilyy se juuri sopivan viileänäkin!

Piknikseuralaisia ihastutetaan tietysti itseaskarrellulla etiketillä.
Ainesosalappuset ovat muutenkin hyvä idea allergioiden yms. varalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti