13.5.2012

Minttu-mangolassi

Mangolassi maistuu intialisessa ravintolassa, mutta miksei kotonakin. Tein tämän mintulla pirteytetyn version aamupalan jugurttijuomaksi. Jestas, että olikin hyvää! Mango oli kypsynyt useita päiviä pöydällä, joka nautiskelee aamut auringosta, ja hedelmä oli kyllä mehukkuudessa ja makeudessa vertaansa vailla. Juomaan ei todellakaan tarvittu hunajaa tai sokeria lisämakeutta tuomaan. Varsinkaan, kun juomasta suurin osa, kaksi kolmannesta, oli mangoa. Minttu ei tietystikään ole välttämätön osa, mutta toimi tässä kyllä pisteenä iin päälle!


Minttu-mangolassi

2 osaa mangoa soseutettuna
1 osa maustamatonta jugurttia
tuoreita mintunlehtiä

Kuori ja paloittele hyvin kypsynyt mango sauvasekoittimen astiaan. Revi mintunlehdet mangon joukkoon. Soseuta mango ja minttu. Lisää sitten jugurtti ja soseuta hela hoito sekaisin.

Valokuviin ikuistuu joskus enemmän tai vähemmän vahingossa
huvittavia yksityiskohtia. Tsekkaapa vaikka tarkemmin yllä olevaa otosta,
ja huomaat vasemmassa yläreunassa innokkaan valokuvaajan hiushaituvia.
Ja alareunan tummat kohdat taas ovat kuvaajan varpaat. :)

2 kommenttia:

  1. Mangolassi on herkkkua ja mintulla varmasti todella hyvää!

    VastaaPoista
  2. Katarina: Oli kyllä raikas ja energisoiva juoma! Rakastan suuresti minttua, mutta vaihtoehtoisesti pala tuoretta inkivääriä raasteena voisi myös kolahtaa.

    VastaaPoista