3.10.2011

Sekalainen seurakunta: halloumia, pari broiskua ja hauki

Tähän blogimerkintään olen kerännyt kuvakertomuksen neljästä pienemmästä ruokahetkestä, joista ei itsenäisinä löytyisi riittävästi tarinoitavaa. Kuitenkin niissä on joku juttu ja juju, jonka takia olen halunnut ottaa kuvan tai kaksi. Annoksissa on siis jotakin muistamisen arvoista. :)

Mintunlehdillä päällystettyinä paistetut halloumijuustot,
sekä balsamiviinietikkatilkassa paistetut persikkalohkot
(kyllä, näyttää uuniperunoilta, mutta kyseessä
onkin makea, lämmin lisuke).

Tässä sen sijaan on pikkuisia uuden sadon lohkoperunoita, joiden
seurassa uunissa kypsytettiin myös retiisejä sekä pieniä broileripalasia
erilaisin kuorruttein kuten seesaminsiemenillä ja appelsiinimarmeladilla.
Kivaa pikkusyötävää vaikka illanistujaisiin: kasviksia ja broiskua
pikkupalasina pellin täydeltä, sitten vaan uuniin ja tarjolle,
ja jokainen noukkii pikkuhaarukoilla tai cocktailtikuilla mieluisat saaliit!

Mökkivesistä pyydettyä uunihaukea rosmariiniporkkanoiden kera.
Saisipa tätä useamminkin!

Morttelissa hierotun basilikatahnan jämät marinoivat yksittäisen broilerinfileen. Paitsi värin, myös maun määrän puolesta basilika jäi valitettavasti paitsioon. Ohessa myös paistettu sipulikiekko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti