18.10.2011

Lempeästi pippurinen feta-broileripasta

Tässä hyvin yksinkertainen, mutta erittäin maistuva arkiruoka: kanaa, pastaa ja Arlan Four peppers pippurimausteisia fetamaisia juustokuutioita. Tämäntyyppisiä ruokia tulee valmistettua arki-iltaisin, jolloin ruoka saa mieluusti valmistua mahdollisimman nopeasti. Nämä Arlan mausteisessa öljyssä säilötyt juustokuutiot ovat kyllä olleet positiivinen yllätys. Makuvaihtoehdot ovat herkullisia ja öljypohjaiset makukastikkeet toimivat todella kivasti esimerkiksi pastan tai salaatin kanssa.

Pimeän rakeiset kuvat kielivät ruoan todellakin valmistuneen
syysillan hämärässä. Pitäisiköhän investoida valokuvausta
paremmin tukevaan tehovalaisimeen! :D


Feta-broileripasta

500 g broilerin filesuikaleita (maustamaton)
1 pkt pippurimausteista fetaa (Arla)
0.5 tl suolaa
loraus hunajaa
kirsikkatomaatteja
kourallinen basilikaa
200 g (täysjyvä)spaghettia

Keitä spagetti runsaassa, suolatussa vedessä paketin ohjeen mukaisesti. Ruskista broilerin suikaleet pannulla ja mausta suolalla ja hunajalla. Hauduta broileri kypsäksi ja lisää sitten kirsikkatomaatit sekä suikaleiksi saksittu basilika. Sekoita, anna lämmetä pieni hetki ja poista sitten pannu levyltä.

Huuhtele kypsä spagetti nopeasti viileällä vedellä ja sekoita sitten sen joukkoon fetajuustokuutiot sekä juustopaketin maustelientä. Kippaa spagettikattilan ainekset vielä kanapannulle, kääntele varovasti sekaisin, annostele ja nauti!


***

EDIT: 20.10.2011:

Haa, ex temporena feta-broiskupasta pääsee myös Ahmija-blogin houstaaman lokakuun ruokahaasteen osallistujaksi. Aterian rippeitä riitti nimittäin myös eväsrasiaan, ja ne nokittiin mukavana työlounaana... ei tosin siitä muovikiposta, koska ruoka maistuu paremmalle oikeasta astiasta ja mikrolämmityskin tuntuu silloin järkevämmältä.

Tässä tämänpäiväinen työmaalounaskattaus à la Hayley.
Tosielämän tapaus (kännykamera)! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti