30.8.2011

Meiramikanaa ja Fairy-pastaa

Nyt kokeilin maustaa parvekkeella vihertävällä meiramilla broileria. Mallia on haettu mukaellen täältä. Maut, joita kokkailussani lähdin yhdistämään ovat meirami, sitruuna, basilika ja herne. Herne kuulemma rokkaa kivasti meiramin kanssa, ja miksei siis muuallakin kuin hernerokassa. Lopputulos on tasoa perushyvä arkiruoka, joka ei herätä kovin vahvoja tunteita suuntaan jos toiseenkaan. Jotakin extraa tähän ehkä sopisi lisätä, vaikken nyt ihan heti keksi mitä... Tai no itseasiassa keksin, ja jos joku arvaa mitä niin lähtee kyllä palkinto tulemaan.


Meiramikanaa popsittiin muuten sitruunanmakuisen nauhapastan kera. Maistui ihan Fairylle! :D Jollain kierolla tavalla tykkäsin, mutta en silti ostaisi toiste.


Meiramikanapasta

(maustamatonta) broilerin filettä suikaleina
sipulia / kuivattuja sipulilastuja
valkosipulijauhetta
suolaa
mustapippuria
puolikkaan sitruunan mehu
pussi pakasteherneitä
tuoretta meiramia
tuoretta basilikaa

pastaa
(suolaa, keitinvettä)

Laita pastan keitinvesi kiehumaan, lisää suolaa ja keitä pasta kypsäksi paketin ohjeen mukaisesti. Ruskista broilerinsuikaleet, kuullota sipulit ja lisää mausteet ja sitruunamehu. Peitä hetkeksi kannella ja kypsytä broileri läpikypsäksi. Lisää sitten herneet sekä meiramin ja basilikanlehdet. Kuumenna (lisää tarvittaessa pannulle hieman pastan keitinvettä) ja tarjoile pastan kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti