2.7.2011

Juustokakkurahka #1: sitruuna-vadelma

Miksi rahkassa pitäisi käyttää maitorahkan kaverina nimenomaan kermaa ja kermaviiliä? Sekaan sopii loistavasti myös tuorejuusto, jolla aikaansaadaan juustokakkutyyppinen makuelämys. Oman tuorejuustorahkani maustin puoliksi sitruuna-aromilla (cheeeeesecake!) ja toisen puolikkaan kotitekoisella metsävadelmahillolla. Tästä ei jälkiruoka yksinkertaisemmaksi taivu, tinkimättä tippaakaan herkullisuudesta! :)

Koristelussa mintunlehtiä! Onni on oma pieni parvekeyrttiviljelmä?

Tuorejuustorahka: sitruuna-vadelma 3 annosta

500 g maitorahkaa
200 g (maustamatonta) tuorejuustoa
3 rkl sokeria
sitruuna-aromia/hilloa/marjoja/hedelmänpaloja/suklaahippusia

Sekoita maitorahka ja tuorejuusto keskenään ja mausta tarvittaessa sokerilla sekä maun mukaan marjoilla, hedelmillä tms.

2 kommenttia:

  1. Ihan kauheeta!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Joo, ihan kauheeta on! :D Vähintäänkin traumaattinen jälkkäri.

    VastaaPoista