20.7.2011

Ah, aprikooseja!

Kesä on ihanaa aikaa paitsi auringon, lämmön ja lomien, myös sesongin hedelmien takia. Nektariineja voisin helposti syödä kesäaikaan vaikka kilon rasian päivässä, ja toinen suosikki ovat aprikoosit. Noita keltaisen oransseja ja hieman punertavia herkkupaloja on kuitenkin vähän huonommin saatavilla, ja upean makeasta mausta huolimatta hinta on monesti suolaisen puolella. Mutta silloin tällöin löytyy edullisiakin laatueriä!


Jääkaappikylmänä tarjottavat jälkkärit ovat hellepäivän pelastus!

Kuvan aprikoosit nautiskeltiin ihan vain sellaisenaan, nam! Ne toivat myös raikkaan lisän creme caramelin kanssa, joka valmistui italiantuliaisesta (kuiva-ainepaketti, johon lisättiin vain maitoa, kiehautettiin, jäähdytettiin ja päälle vielä paketista tullut siirappimainen kastikepussi). Olin muuten kovin yllättynyt, kun kaveripiirissä keskusteltaessa moni ei edes muistanut koskaan maistaneensa tuoretta aprikoosia! Uteliaisuus ja rohkeus käyttöön kesätoreja ja kaupan hevi-osastoja kierrellessä hei! :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti