16.4.2011

Tarjoiluehdotus mämmille

Hei me leivotaan! -kampanjassa etsitään nyt Mämmikilpailun avulla uusia tapoja kaunistaa ja nautiskella mämmiä. Omasta lapsuudestani normi on syödä mämmi sokeroituna, maidon kanssa. Juhlallisemmaksi annoksen saa sitten vaikkapa vaniljakastikkeella tai kermavaahdolla. Mämmiä voi käyttää myös esimerkiksi leipä- tai sämpylätaikinassa!

Tässä taloudessa mämmiä nautiskeltiin tänään kookosrahkan ja mangososeen kanssa. Eksoottisetkin maut sopivat hyvin tähän annokseen, ja pääsiäiseen sopiva kananmuna-look herätti ansaitusti hilpeyttä. :D


Mämmiherkku à la Hayley

mämmiä
mangososetta
maitorahkaa
kookoshiutaleita
sokeria

Sekoita rahkaan kookoshiutaleita ja sokeria maun mukaan. Kauhaise annoskupin toiseen reunaan mämmiä, toiseen reunaan rahkaa ja upota rahkaan vielä mangososetta.

Kuvan munankuorilla ei ole kytköksiä jälkkäriannokseen! :D

3 kommenttia:

  1. Sait mun äänen, aivan mahtavan näkönen!! ::)

    VastaaPoista
  2. Hehe, kiitokset. Oli siinä tipuille selittelyä, ettei tässä teidän serkku mennyt...

    VastaaPoista
  3. Ääni annettu!:)Kiva oivallus!:)

    VastaaPoista