20.1.2011

Oikopolku: meksikolainen (broileri)lasagne

Kuiva-aineskaapissa kätevästi säilyvät ateria-ainekset ovat nekin kovaa vauhtia kehittymässä hyvään suuntaan. Moneltakin kantilta. Tästä esimerkkinä
Knorrin Mexican Lasagne -uutuus. Paketin ainekset eivät sisällä keinotekoisia aromivahventeita eikä väriaineita, ja suolan määräkin on aisoissa. Monesti tarjolla on myös täysjyväpastainen vaihtoehto. Pakkauksen lisäksi tarvitaan vain vettä, muutama desi maitoa sekä 500 g jauhelihaa. Ohjeessa vinkataan kokeilemaan myös kasvisversiota, eli korvaamaan jauheliha pakastekasvissekoituksella, mutta mikään ei estä päästämästä mielikuvitusta lentoon tätä pidemmällekin. Meillä lasagnen täytteeksi laitettiin 500 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita.

Broiskulasagne.

Ainekset löytyvät tällaisessa pakkauksessa.

Broilertäytteinen meksikoishenkinen lasagne osoittautui maukkaaksi ateriaksi. Sopivan mausteista. Ja tulisuuttakin oli aavistuksen verran. Mutta kuitenkin vain sen verran, ettei herkimmälläkään varmasti suuta polttelisi. Lihan (tai tässä kanan) lisäki olisi voinut ja ehdottomasti kannattaisi heittää kerrosten väliin vielä vaikkapa maissinjyviä tai porkkanaraastetta.

Yhdessä kulmassa pastalevy lähertyi näin komeille kiharoille.
Persoonallisempaa kuin pakkauksen kyljen kuvassa, vai kuinka. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti