29.12.2010

Cocktailpalat graavilohesta

Mikään ei ole niin helppo ja takuusuosittu juhlatarjottava kuin pienet suolaiset leipäset, etenkin lohipäällysteiset. Siis valmiiksi tehdyt voileivät, cocktailpalat, lohileipäset... rakkaalla lapsella on monta nimeä, ja monet ovat myös variaatiomahdollisuudet. Joulupöytään, yo-juhliin, illanistujaisiin... sellaista tilaisuutta ei olekaan mihin nämä eivät istuisi.

Historian havinaa: tupaantuliaisissa
alkusuolaiseksi tarjoamani lohileivät.

Kalavammaisten kanaversiot.

Suolaiset bilepalat

leipäsiivuja (Pågen Limpukka)
tuorejuustoa (omena-piparjuuri)
salaatinlehtiä
graavilohta / broilerleikettä
...

Siivuta leipä sopiviksi suupaloiksi, voitele ja täytä. Asettele fiinisti esille. Ihmettele mihin ne katosivat ja miksei taaskaan jäänyt leftouvereita.

2 kommenttia:

  1. Onnistuin jotenkin Ruokala.netin pikkukuvasta katsomaan ettei tässä suinkaan ollut graavia lohta salaatin kanssa leivän päällä vaan paksumpia lohisuupaloja, joiden reunat olisi kuorrutettu jollain kirkkaan vihreällä (mielessä vilahtivat jo Wasabi Merenmarjatkin) :P Mutta hyvä näin, ja käyn ehkä tsekkauttamassa näköni alkavana vuonna.

    VastaaPoista
  2. No mutta näinhän syntyi taas yksi uusi kokkailuidea. ;)

    VastaaPoista