30.10.2010

Päivä ruokamessuilla

Kuten "muutama muukin" ruoan ystävä, käväisi Hayley tänään Viini, ruoka & hyvä elämä -messuilla. Käväisi ja käväisi, aika monta tuntia ehti kyllä paikan päällä vierähtää. Messut muuten jatkuvat vielä huomiseen, joten Matti Myöhäinenkin ehtii vielä hyvin mukaan.

Messuilla oli jos minkämoista kojua ja esittelijää: juustoja, suklaita, leipiä, hilloja, kahveja, reseptikirjoja, keittiötarvikkeita, yrtinkasvatusvirityksiä... Paljon mielenkiintoista nähtävää, kuultavaa ja maistettavaakin. Parasta antia allekirjoittaneen mielestä olivat kuitenkin tunnin välein järjestetyt näytöskeittiön show-numerot. Näytöskeittiössä isännöi Kari Aihinen, ja kokkailijoina lauantaina olivat muun muassa Farangin Tomi Björck ja Matti Wikberg, Sara La Fountain ja Hans Välimäki.

Sielu lämpesi ennen kaikkea huippusöpöjen Farangin poikien sekä iloisesti esiintyneen Sara La Fountainin kokkailuista. Meno oli rentoa, osaavaa ja viihdyttävää seurata. Ja annoksista riitti lopuksi yleisön maisteltavaksikin. NAM!

Sara loihti muun muassa marjaisaa passionhedelmällä höystettyä pavlovaa.
Tätä pääsin itsekin maistamaan, njam.


Iloinen kokkityttö Sara La Fountain.
Nimmarijono oli mahtava.

Ihmeempään kulutusjuhlaan en sortunut, tuliaisiksi tarttui tuoksuvia teelaatuja alati piemeneviin iltoihin, sekä chilisalmiakkia. Oh yeah, mikä mukava potku noissa namuissa.

Joku tykkää maustetusta teestä.


Erilaisempia namuja.


Esillepano à la Pekka Terävä.


Mitä mitä?
Ei kummempaa kuin jäätelön valmistusta hiilihappojään avulla.
Näin minäkin kotona aina tästä lähtien...

2 kommenttia:

  1. Mukavia tuollaiset messut! Chilisalmiakki kuulostaa ja näyttää hyvältä!:)

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä kiva piristys syysviikon päätteeksi nuo messut. Mutta chilisalmiakin kanssa harmittaa jo nyt, että pihistelin ja ostin vain yhden pussin. Namut ovat muuten Chilikaupan oma tuote.

    VastaaPoista