1.9.2010

Pytt i panna featuring kikärter

Kaappien tyhjentelyn hengessä kyytiä saivat kikherneet. Ja siihen sitten sopivanlaisia mausteita mukaan. Yksinkertaista, mutta kuitenkin hyvää ja lämmittävää ruokaa arki-iltaan. "Tehdään sitä mitä on."


Kikhernecurry 2 annosta nälkäisille / 4 lisäkeannosta

200 g kuivattuja kikherneitä
öljyä
0.5 kasvisliemikuutiota
3 rkl sipulilastuja / 1 sipuli
1 tl kaardemummaa
1 mm valkosipulijauhetta
1 tl kanelia
2 rkl kuivattua persiljaa / käytä ihmeessä tuoretta, jos on
1 prk tomaattipyrettä
mustapippuria

Liota ja keitä kikherneet paketin ohjeen mukaan. Mausteet olisi hyvä pyöritellä öljyssä ja lisätä sitten kikherneet, sopiva määrä nestettä ja muut ainekset sekaan hautumaan. Itse nautiskelin kevyenä ateriana kirsikkaterttutomaattien ja kastikkeessa pyöriteltyjen leipäkuutioiden kera.

2 kommenttia:

  1. Onpas sulla täällä kiva blogi!

    VastaaPoista
  2. No mutta kiitos! :) Kivaahan tämä polkkaaminen onkin.

    VastaaPoista