1.9.2010

Luumuilu jatkuu - Kerrosjälkkäri

Luumutartelettiin käytettyjä luumuja riitti vielä sellaisenaan syömisenkin lisäksi kerroskiisselin/-hyytelön aineksiksi. Johonkin tuo liivatejauhe pitää saada käytettyä... Luumun voi tietysti vaihtaa muihinkin sesonkihedelmiin.


Luumuhyytelö-vaniljarahka-kerrosherkku.
Upea, luonnon oma väri!


Luumuhyytelö 2 annosta

2 luumua
3 dl vettä
kanelia, kaardemummaa, sokeria
1 rkl liivatejauhetta

Pilko luumut ja kippaa ne mausteiden kanssa veteen kiehumaan. Kun luumut ovat mieleisessäsi muodossa (vielä kiinteinä tai kunnon muhjuna), lisää liivatejauhe. Annostele tarjoiluastioihin, ja laita jääkaappiin jähmettymään. (Kikkailija asettaa kupit vinoon.) Tarjoile vaniljajugurtin, -rahkan, -kiisselin tms. kanssa. Päälle ripaus kanelia.


Dr Jekyll and Mr Hyde / ilta ja aamu / sisällä ja ulkona...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti