4.8.2010

Vadelmahilloa metsävatuista

Olen tainnut jumittua heti alkuun hieman yksipuoliseen marjatemaan, mutta se lienee anteeksiannettavaa... onhan kuitenkin parhaat marja-ajat käsillä! Tällä kertaa pääsin aitojen suomalaisten metsävadelmien pariin, hillotalkoisiin. Tämän makeammaksi ei marja muutu! Eikä hillon valmistaminenkaan kovin monimutkaista ollut... marjoja, vettä, hillosokeria ja kymmenisen minuuttia keittelyä. No, vaikeaa oli ehkä se hillon jäähtymisen odottelu. :P


Tässä lienee "kesän resepti"!


Käyttötapojahan tälle herkulle löytyy... puuron sekaan, leivonnaisiin, paahtoleivälle. Villeimmissä toiveissa pakastetun hillon voisi toivoa päätyvän Runebergintorttuihinkin. Epäilen kuitenkin vahvasti, että helmikuussa tämä herkku on kaunis muisto vain...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti