24.8.2010

Tunnustus

Piia (Piian jutut) hemmottelee minua blogitunnustuksella. :) Kiitän ja kumarran nöyrästi.


Ensimmäinen tunnustukseni.


Tunnustuksen saaneen pitää kuulemma lähettää tunnustus seitsemälle bloginpitäjälle ja kertoa itsestään seitsemän tunnustusta.

Kapinallisena nuorena haluan kuitenkin jättää jotakin myös salaperäisyyden verhon taakse ja teenkin yhteensä seitsemän tunnustusta: neljä paljastusta ja kolme kunniamainintaa.

Tässä lähinnä ruokaan liittyvät tunnustukseni:
 1. Pidän kylmistä ruuista. Siis normaaleista lämpimistä aterioista, kun ne tarjotaan kylmänä. :D Käytännössä tämä näkyy siten, että kokkailua seuraavana päivänä "jämäateria" siirtyy joskus jääkaapista napaan ilman lämmittämistä. Maut tulevat ihan eri (hyvällä) tavalla esille!

 2. Estetiikka, tasapaino ja logiikka ovat minun juttujani. Tässä postauksessa esiintyvä "7=4+3" olkoon erikoisempi esimerkki tästä.

 3. Olen vielä sen verran lapsellinen, että edelleen on ihmisten ilmoilla vaikea pidättäytyä syömästä "valikoivassa" järjestyksessä. Eli tekisi mieli syödä voileivästä ensin reunat, kiertää täytekeksi auki, lajitella kastikkeen parhaat sattumat viimeisiksi suupaloiksi...

 4. Osaan kuoria rusinat vain hampaita käyttäen! Sama luonnistuu myös herneiden, maissien, viinirypäleiden... suhteen... Ja tämä on tärkeä taito! :D


Tässä blogit, joille lähetän tunnustuksen eteenpäin. Ovat varmasti jo monta palkintoa pokanneet, mutta aina on lisää tunnustuksia tehtävänä!? ;)
Scandi Foodie
Risulinna
Fakta & Farfalle

3 kommenttia:

 1. Kiitos paljon Hayley! Tamapa oli todella iloinen yllatys! :-) Maria x

  VastaaPoista
 2. Haha, pitääpä tehdä myös meidän puolella!

  VastaaPoista
 3. Kiitokset kunniasta! En muista saaneeni yhtään aiemmin ;) Kiitos kiitos :)

  VastaaPoista