31.7.2010

Lisää aamupalapuuroja

Edellisessä postauksessa esittäytyneitä vadelmia riitti vielä yhteen puuroon makua ja näköa antamaan. Ja innostuinpa kaivamaan kuva-arkistosta tämänpäiväisen rukiisen puuron lisäksi kaksi muutakin tämän kesän puuro-annosta. Saadaan hyvä edustus paitsi suomalaisista marjoista (vadelma, mansikka ja mustikka) myös puuroviljoista (ruis, ohra ja kaura).

Keitto-ohjeita en tähän laita, nehän löytyvät kuitenkin sieltä puuropaketin kyljestä. Monesti ohje annetaan sekä liedellä keittelyyn, että uunihaudutukseen, joista suosin kyllä ehdottomasti jälkimmäistä. Vaihtelua ja piristystä puuroihin saa valmistamalla ne maidon tai veden sijaan mehuun.


Pitkästä aikaa vanhaa kunnon ruispuuroa.



Appelsiinimehussa keitelty ohrapuuro.
Tämä olisi käynyt jälkkäristä!



Mustikkakaurapuuro.


Yllä olevan kuvan valkea kulhomalli esiintyy muuten aika monessa ruokablogissa! Huvittuneena olen bongaillut tuttuja astioita milloin minkäkin kokin keittiössä. Enkä ihmettele niiden suosiota, niistä on jotenkin paljon kivempi syödä ruokia kuin normaaleilta syviltä/laakeilta lautasilta... :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti