30.7.2010

Kesäloman aamu- ja iltapaloja

Lomalaisella on aikaa herkutella aamupalallakin. Voi herätä kun siltä tuntuu, eikä tarvitse sännätä aamupuurot poskella sen enempää töihin kuin kouluihinkaan. Tässäpä siis kesäiset aamu-, ilta- tai välipalavinkit, joihin väriä ja makua on kalasteltu kotimaisilla marjoilla. Tällä kertaa on ostomarjoja: marjamyyjiltä tarttui matkaan kohtuu edulliset vadelmakupposet. Olivat muuten todella makeita!



Kaurapuuroa ruisleseillä ja vatuilla ryyditettynä. Kaverikuvassa myös kasvattamani jonkinsortin miniauringonkukka. :)




Kaardemummainen pannari näkymättömän appelsiinimarmeladin, sokeriripauksen ja vattujen kera.


Kaardemummapannukakku lettuohjeella

4 dl maitoa
2 munaa
2 dl jauhoja
kaardemummaa
suolaa
sokeria

Sekoita aineet ja paista 200 asteessa leivinpaperilla vuoratulla uunipannulla 20-30 min.

Kaardemumma tuo kivaa makua pannariin. Ihan must sekä letuissa, vohveleissa että pannareissa. Ohjeen pannukakusta tulee melko ohut, joten jos haluat muhkean, paksun pannarin, lisää jauhojen ja maidon määrää reseptin suhteessa. Kaksi munaa riittää kyllä vaikka tuplaisit maidon ja jauhot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti